Рекомендації наших клієнтів

В даному розділі, пропонуємо Вам ознайомитись з рельними відгуками клієнтів, про виконану нами роботу

(Всі відгуки подані мовою оригіналу, без коригувань)

Марина Борисівна

Вінницька обл., м. Іллінці, вул. Зарічна
Укріплення грунтових основ фундаменту
07-12.08.2019

Комплекс робіт по укріпленню фундаменту здійснено якісно, у визначений термін та досить професійно. Працівники досить добре знають свою роботу, вразили не тільки як кваліфіковані робітники, а й вразили своєю чуйністю, добротою та людяністю. Дякую за вашу працю та низький уклін!

Андрій

м.Київ, Софіївська Борщагівка
Утеплення даху та стін
01.08.2019р.

Дякую за дуже гарно виконану роботу, вчасно та професійно. Буду рекомендувати вашу компанію своїм знайомим. Так тримати.

Віталій Васильович

м.Київ, вул. Богатирська 30-А
Укріплення фундаменту
2018р.
Були проблеми з просідання фундаменту частини будинку. Роботи по укріпленню були проведені швидко, акуратно та якісно. Пройшов майже рік — проблем не виявлено.

Ставніцер Михайло Вікторович

Київська обл., смт.Гостоміль, вул.Чумацький шлях
Укріплення фундаменту
2018р.

Роботи виконано на високому технічному рівні.

Юрий

Киевская обл., пгт.Гостомель
Укрепление фундамента и грунтовой основы
лето 2018г.
Контролировал выполнение работ по усилению фундамента и укреплению основания. Работы выполнены качественно, документацию подготовили в соответствии в фактом. Оценка — твердое 4+

Приймак Володимир Васильович

м.Київ
Укріплення фундаменту
2017р.
Були проведені роботи по підсиленню фундаментів легкоатлетичного манежу по просп. Тичини, 18 в Києві. Зауважень немає.

Бондарь Татьяна

г.Борисполь
Укрепление грунтовой основы
2015г.
Спасибо ребята Вам за ваш подход к своей работе, профессионализм и Сервисность . Я очень довольна результатом.

Маринич Ігор

Лишня, Макарівський район, Київська обл
Укріплення фундаменту
серпень 2015р.

Професійно, якісно.

В запланований термін.

Вартість відповідала запланованій.

ОЛЕНА

м.Київ
Укріплення фундаменту
8 серпня 2015р.

Можу тільки сказати ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за виконану роботу.На мою думку в даний час це рідкість.

Роман Владимирович

Киевская обл., Макаровский р-н, с.Севериновка
Поднятие просевшего пола
2014г.
Денис сделал невероятную работу и поднял просевший на 6см пол. Все отлично до сих пор.

БОНДАРЬ ТАТЬЯНА

м.Бориспіль
Підняття і укріплення підлоги
7 липня 2014р.

Меня 7 лет волновали грунты, на которых был построен дом. На протяжении последних пяти лет я постоянно ремонтировала то одну то вторую комнату — полы проседали. Площадь зала у меня 34 м.кв. Тяжесть давал камин. Проседание пола было 2-2.5 см. Моей радости не было границ, когда за два дня Денис со своей бригадой :
-уплотнил грунт;
-сделал 9 свай на глубине 3 метра под теплым полом (не снимая полов);
-ПОДНЯЛ проседание пола.
И честно говоря, такой подход к своей работе — чтобы было качественно и не дорого, я вижу в первый раз. СПАСИБО

ЛЮДМИЛА В’ЯЧЕСЛАВІВНА

м.Буча, вул.Інституцька
Гідроізоляція підвального приміщення
5 травня 2014р.

В 2012 році проводили гідроізоляцію підвального приміщення. Досі все добре, я давно забула що це таке. Дуже рада що у них з’явився сайт на якому можна залишити відгук. Дякую Денису і рекомендую. Подробиці можу розказати 063-107-86-24. Кому цікаво дзвоніть.

ЄВГЕН

Бородянский р-н, с.Небрат
Підняття і укріплення підлоги
9 серпня 2014р.

Работали у меня несколько дней, выравнивали просевшие полы…… Жертв и разрушений нет. Результатом очень доволен. Рекомендую всем, кто столкнулся с подобной проблемой.

ВОЛОДИМИР

м.Київ, вул.Волжська
Укріплення фундаменту
6 липня 2013р.

Доброго вечора. В 2010 році я перший раз зустрівся з даною компанією. З початку я думав, що ця технологія не працює, але все ж таки вирішив провести закріплення нею. Тим більше, що номер мені дала людина в якої вони працювали за рік до мене. Закріпивши грунт під моїм будинком, поставили маяки на тріщини, які стоять і досі без ніяких змін. Роботою їхньою задоволений. В 2012 році закріпили мені ще дві будівлі з тим же результатом. Проведення робіт на вищому рівні, працівники компанії спокійні, знають порядок. Мій номер телефона, тим хто хоче дізнатись більше, 067-501-53-26 — відповім усім. РЕКОМЕНДУЮ!

ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

м.Київ, вул.Донця
Укріплення фундаменту
2011р.

У осінній період дощів грунти почали просідати, і почало підтоплювати приміщення. Працівники цієї компанії швидко відгукнулися та допомогли. Проводили роботу у 2011 році. Вони виконали роботу швидко та якісно. Я задоволена результатом та рекомендую скористатися їх послугами.